Super Peat (turve)- trooppisiin mustan veden akvaarioihin 500 g

8,50  sis. alv.

Kalojen luonnollinen elinympäristö esimerkiksi kiekkokalalla, lehtikalla ja neontetralla, on ominaisesti erittäin pehmeä, hieman hapan ja usein hieman tumman värinen vesi. Voit saavuttaa trooppiset mustanveden olosuhteet ilman ongelmia ja kestävästi Sera super-turpeella.

Luonnollisesta mustasta turpeesta muodostuva funktionaalinen granula laskee KH-arvoa ja stabiloi pH-arvon lievästi happaman puolelle kun se sijoitetaan yksinkertaisesti suodattimeen. Lisäksi se vapauttaa jatkuvasti arvokkaita humushappoja.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SE8410 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Sera Super Peat (turve) vakauttaa pH:n alle 7:n trooppisissa mustan veden akvaarioissa. Tämä sopii akvaarioihin, joissa kalat viihtyvät pehmeässä ja hapahkossa vedessä. Toimivat pelletit koostuvat luonnollisesta mustaturpeesta, jotka sisältävät arvokkaita humushappoja, jotka luo optimaaliset kutuolosuhteet monelle lajille.

Käyttö:

LUE AINA VARMUUDEKSI ITSE PAKKAUKSEN OHJEET!

Annostele pellettejä suodattimen sisälle 2-5 grammaa jokaista akvaarion vesilitraa kohti riippuen toivotusta happamusasteesta. KH:n tulisi olla 4° dKH ennen veden käsittelyä (alenna tarpeen vaatiessa Sera pH/KH-miinuksella), jotta saavutetaan optimaalinen vakauttaminen ja alentaminen. Optimaalinen teho saavutetaan 2-4 päivän jälkeen ja se pysyy vakaana noin 6 viikkoa. Mittaa säännöllisesti KH- ja pH-arvot.

Varmista myös, ettei pH-arvo romahda nopeasti, sillä se on kaloille vaarallinen tilanne. Mittaile aluksi ainakin useasti ja tarkasti pH-arvo ja KH-arvo tippatestillä, joka on tarkka.

Liuoita pelletti vedessä käyttötarkoitukseensa. Älä huuhtele vaikuttavia aineita pois.

Säilytys:

Huoneenlämmössä ja kuivassa. Ei lasten tai lemmikkien ulottuville.