Tetra FungiStop 100 ml

5,80  sis. alv.

Tetra Medica FungiStop on tehokas itsehoitotuote sieni-infektioihin, ulkoisiin bakteeri-infektioihin ja haavoihin. Makeaan veteen.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): I142.9110 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

  • Soveltamisalueet: Muiden muassa Achlya, Saprolegnia aiheuttamat sieni-infektiot, bakteerien aiheuttamat limakalvotulehdukset, suurutto. Infektoituneet haavat parantaa turvallisesti antamalla kokonaisvaltaisen limakalvosuojan

Vaikuttava aine/100 ml: Kolloidinen hopea 0,240 g

LUE AINA PAKKAUKSEN OMA OHJE VARMUUDEKSI (ENSIKÄDEN TIETOA)

Nettiohjeet englanniksi

Annostusohjeet / käyttötapa:

Annostele tuote vain kerran hoidon ensimmäisenä hoitopäivänä, käyttäen asteikkoa (kukin viiva, joka edustaa 10 ml) pullon toisessa kyljessä.

Vakiintuneelle akvaariolle:
Normaali annos: 5 ml Tetra Medica FungiStop/20 l akvaariovettä
Vaikeissa infektioissa: 5 ml/10 l
Karanteenisäiliöissä: 5 ml/20 litraan akvaariovettä (ilman biologisesti aktiivisia suodattimia ja laitteita)

Ravista tuote hyvin ennen käyttöä! Älä käytä mitään aineita, jotka neutraloivat raskasmetalleja ennen tai hoidon aikana (esim. vedenparannusaineet!). Hoitojakso kestää 5 päivää ja alkaa heti, kun kerta-annos annetaan ensimmäisenä päivänä. Jokaisen käsittelyjakson lopussa suoritetaan osittainen vedenvaihto ja sen jälkeen käytä aktiivihiiltä suodattaen vettä 24 tunnin ajan. Siinä tapauksessa, että mitään parannusta ei näy, toinen annos voidaan lisätä säiliöön, kun vesi on suodatettu aktiivihiilellä.

Oikea käyttöohje:
Käsittelyn aikana on varmistettava, että akvaario on hyvin ilmastettu eikä käytä imukykyisiä suodatinmateriaaleja (esim aktiivihiiltä, synteettisenä hartsina jne.) veden suodattamiseksi. Sammuta UV-sterilointilaite. Tetra Medica FungiStop ei vahingoita kasveja. Älä käytä Tetra Medica FungiStopia yhdessä muiden korjaustoimenpiteiden kanssa.

Erityiset varotoimet:
Pidä tuote irti auringonvalosta! Älä säilytä yli 25 ° C: n lämpötilassa! Säilyvyysaika 6 kuukautta, kun pakkaus on avattu.

Erityiset varotoimet:
Vain eläinkäsittelyä varten. Pidä tämä korjaustoimenpide lasten ulottumattomissa ja näkyvissä! Älä käytä tuotetta kun viimeinen voimassaolopäivä on kulunut! Älä käytä tuotetta selkärangattomia (esim. kotilot, katkarapuja) sisältävissä säiliöissä ja muut äyriäiset)!

Hävitä tämä tuote ja sen pakkaus vaaralliseen tai erityiseen jätteiden keräyspisteeseen.
Tuotetut tiedot: elokuu 2011

Fisutar kommentoi

  • tuote sisältää hopeaa (raskasmetalli) ja useimmat vedenparannusaineet sitovat raskasmetalleja. Vältä ennen hoitoa ja hoidon aikana näiden käyttöä.
  • home on usein sekundäärivaiva. Kannattaa selvittää primäärisyy eli mikä on ensisijaissyy
  • yleisin home Saprolegnia aiheuttaa haituvaista muodostumaa. Jos kalan pinnalla on haitulaista muodostumaa, kyse on homeesta
  • suurutto voi muistuttaa hometta, mutta kyse on usein Columnaris-bakteerin tekosista ja siihen puree bakteeridropit (mm. Baktopur ja Baktopur direct)
  • huomaa: kotilot ja sukaravut voivat laota

Saatat myös pitää...