Tetra Goldmed (100 ml)

9,90  sis. alv.

Tetra Goldmed tehoaa yleisimpiin akvaariokalojen sairauksiin: Bakteeriperäiset infektiot, evä- ja suurutto, homeinfektiot (Saprolegnia, Achlya), ihonsamennukset (Costia, Chilonodella), Trichodina, kidus- ja ihomadot (Dactylogyrus tai Gyrodactylus), valkopilkkutauti (Ichthyophthirius multifiliis) ihovauriot ja haavat.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SE2170-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Käyttöohjeet: Ravista hyvin ennen käyttöä! Normaaliannostu 5 ml/20 litraan, vaikeissa tapauksissa 5ml/10 litraan.

Koostumus (100 ml): 1,54 g formaldehydiä, 14,43 mg malakiittivihreä oksalaatti

Säilytettävä lukitussa paikassa lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Säilytettävä huoneenlämmössä (15 – 25°C) ja valolta suojattuna. Ei saa käyttää elintarvikkeiksi tarkoitetuille eläimille! Älä käytä yhdessä muiden hoitoaineen kanssa.

Tetra Goldmed -hoito voi aiheuttaa vaurioita ohutlehtisille kasveille (kuten karvalehti). Älä käytä tuotetta “parasta ennen” päiväyksen jälkeen¨.

Älä yhdistele muiden hoitoaineiden kanssa

Riitoisuus: 400 litraan

Fisutaren huomautuksia:

Värjää veden tehokkaasti, mutta on vaaratonta ja väri laimenee hoidon aikana.

Tämä on itsehoitotuote, joka hoitaa lähes kaikkia ulkoisia kalasairauksia, mutta mitään ei täydellisesti, kuten yleensä täsmähoito. Ei tehoa tosin sisäloisiin kuten Nematodeihin tai heisimatoihin.

Ei vaikuta suodatinbakteerikantaan merkittävästi

Valkopilkkutautiin on ehkä täsmällisempiäkin tuotteita

Formaldehydi on aika tujua kaloille. Herkkien kalojen kanssa olisin varovainen.

Malakiittivihreä ja formaldehydi on melko tehokas combo nimenomaan alkueliöiden ongelmissa (Trichodina, Costia, Chilodonella), valkopilkkutauti ja samettitautikin keikistyvät jonkun verran. Erityisesti käyttäisin tätä kohderyhmässä Trichodina, Costia ja Chilodonella.