Tortoise Wormer Plus 5g

9,90  sis. alv.

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): KUTO5 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tortoise Wormer Plus on kilpikonnille tarkoitettu laajakirjoinen madotuslääke, joka tappaa myös kilpikonnan ulkoiset loispunkit. Flubendatsoli on tehoaa sukkula-, heisi-, haka- ja piiskamatoihin.

Vaikuttava aine: Flubendatsoli.

LUE AINA PAKKAUKSEN OHJE VARMUUDEKSI! (Alkuperäislähde)

Käyttö: Ravista pussin sisältö hyvin ja mittaa oikea annos kullekin käsitellylle kilpikonnalle. Tämä on ripoteltava riittävään määrään ruokaa yhtä eläintä kohti/ateria/päivä. Jos hoidat useamman kuin yhden eläimen kerrallaan, heidät on erotettava toisistaan, kun heidät huolletaan ja hoidetaan tällä tuotteella. Tämä voidaan toistaa tarvittaessa jopa 4 vuorokauden ajan ilman mitään haitallista vaikutusta.

Tätä hoitoa on mahdollista käyttää niin, että lisää hoitoainetta lämpimään kylpyveteen (annostelu yksi annos/2 litraa lämmintä vettä). Sekoita hyvin. Jos mahdollista, pidä kilpikonna liuoksessa niin, että se voi pitää päätään veden ylpäpuolella 20 minuuttia. Jotkut kilpikonnat voivat pitää päätään veden alapuolella jopa 5-10 minuuttia kerrallaan. Tämä on normaalia ja ne enemmänkin juovat ja eivätkä huku, jos veden taso on puoleen väliin kilpikonnan kuorta/ruumista ja voivat mukavasti nostaa päänsä veden pinnan yläpuolelle.

Annostus: Käytä 0,3 g: n tai 0,5 ml: n kauhaa (mukana) 2 litraa lämpimää uimavettä kohti tai ripottele sitä ruokaan (yksi annos ruokaa/yksi päivä, siihen hoitoaine). On hyvä hieman varovasti huuhdella lämpimällä vedellä minkä tarjottava ruoka, jotta madotusjauhe jää “kiinni” ruokaan ja menisi tehokkaasti kilpikonnalle. Tämä on paras tapa hoitaa tätä hoitoa. Tämä hoito voidaan turvallisesti antaa uudelleen, jos toinen hoito on välttämätöntä raskaissa infektioissa.

Annostus, joka kattaa kaikki kilpikonnatlajit:
25 grammaa – 250 grammaa = 1 x sininen kauha
251 grammaa – 2,5 kg = 2 x sininen kauha
2,5 kg ja yli = 3 x sininen kauha