Tropical Carnivore

14,60 24,90  sis. alv.

Uppoava Carnivore-pelletti suurille pohjalla ruokaileville kaloille.  Vähähiilihydraattinen ja korkeaproteiininen suurille petokaloille kuten mm. Potamotrygonidae, ankeriaat, lihaa syövät Loricariidae-suvun kalat, monnit ja käärmeenpääkalat.

Tuotetunnus (SKU): AQTR60736-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Edistää kasvua ja kehitystä. Vähähiilihydraattinen ja korkeaproteiininen suurille petokaloille kuten mm. Potamotrygonidae, ankeriaat, lihaa syövät Loricariidae-suvun kalat, monnit ja käärmeenpääkalat.

Huolelliseti valokoiduista aineksista tehty tuote on kaloille erityisen maittavaa. Carnivoreen lisätty BETA-1,3/1,6-GLUCAN vahvistaa kalojen vastustuskykyä. Korkea proteiinipitoisuus ja pieni hiilihydraattipitoisuus ehkäisevät sisäelinten rasvoittumista ja ylläpitävät kalojen hyvää kuntoa.

RuokintaUseita pieniä annoksia päivällä tai hämäräaikaan riippuen kalojen ruokailutavoista.

Akvaariokalojen pääravinto
Valmistusaineet: kalat ja kalatuotteet, viljat, kasvivalkuaistuotteet, liha ja lihatuotteet, nilviäiset ja äyriäiset, hiivat (ml BETA-1,3/1,6-GLUCAN 1000mg/kg), kasviperäiset tuotteet, levä, rasvat ja öljyt, mineraalit.
Lisäaineet: vitamiinit, proteiinit ja kemiallisesti tarkkaan määritellyt aineet, joilla on samankaltainen vaikutus: A vitam. 35 000 IU/kg, D3 vitam. 1 500 IU/kg, E vitam. 250 mg/kg, C vitam. 260 mg/kg. Sallittuja väri- ja hapettumisenestoaineita.
Hivenaineet (mg/kg): E1 rauta 44,0, E6 sinkki 12,0, E5 mangaani 9,3, E4 kupari 2,3, E2 jodi 0,26, E8 seleeni 0,26, E7 molybdeeni 0,06, E3 koboltti 0,01.
Ravintosisältö: raakavalkuaista 48.0%, raakarasvoja 9.0%, raakakuitua 2.0%, vesi 8.0%.
Suojattava kosteudelta.
Fisutar kommentoi
  • hyvin maittava
  • tuoksuu tuhdille liharuoalle
  • tämän kanssa oltava varovainen, jos esimerkiksi partamonneja, jotka tykkäävät näistä, mutta suolistolle tuhoissaa, jos antaa päivittäin (toki vähän ja kertaluontoisesti menee ”partiksellekin”, mutta säännöllisenä suolistotulehdus ja maksan vaurioituminen)
  • pohjatabletti ei ole mikään jättimäinen, päin vastoin, aika pienikokoinen ===> partis voisi vetää ”kitusiin” kokoanisenakin, jos ahneeksi heittäytyy

 

Lisätiedot

Koko

500ml, 1000ml