Tropical Cichlid Gran -rae 250 ml

8,90  sis. alv.

Tropical Cichlid -rae on värejä voimistava uppoava raeruoka seka- ja lihansyöjäkirjoahvenille. Sopii myös useimmille malawiahvenille (seka- ja lihansyöjä). Sisältää värejä voimistavia aineosia.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): I157.0232 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Cichlid Gran -rae on  väriä vahvistava, uppoava rae kirjoahvenille. Se on voimistaa värejä ja sisältää runsaasti runsaasti proteiinia. Ravintorikkaana se täyttää kaikki seka- ja lihansyöjäkirjoahventen ravitsemustarpeet, mukaan lukien monet Malawin kirjoahvenet. Sitä voidaan käyttää päivittäin perusruoka-aineena, jota täydennetään tarvittaessa muulla kasvis- ja väriä lisäävillä ravinnolla. Aineenvaihduntaa helpottavat levät, mukaan lukien spirulina ja kuitu. Vahva, luonnollinen immuuni-stimulaattori – beta-glukaani – ja stabiloitu C-vitamiini parantavat kala-immuunijärjestelmää ja lisäävät kykyään torjua taudinaiheuttajia. Luonnollinen astaksantiini takaa kirkkaan, intensiivisen värin. Säännöllinen ruokinta Cichlid Granilla, jolle on ominaista monenlaiset ravintoaineet, takaa kalojen erinomaisen terveydentilan ja kunnon sekä erinomaisen värin.

Tämä ruoka on saatavana myös eri muodoissa: Cichlid Color, CichliTabin.

Kokeile myös: Cichlid Omnivore Small Pellet.

Koristekalojen täydellinen ravinto/täysravinto. Ainekset: kala- ja kalajohdannaiset, viljat, kasviproteiiniuutteet, kasviperäiset johdannaiset (nilviäuhot vähintään 2,5%), nilviäiset ja äyriäiset (kalajauho vähintään 1,5%, kalmariuho vähintään 1,5%), levät (Spirulina platensis min 1%), hiivat (mukaan lukien Beta-1,3 / 1,6-glukaani 1 000 mg / kg), öljyt ja rasvat, mineraalit (mukaan lukien zeoliitti 1%). Lisäaineet (kg): vitamiinit, pro-vitamiinit ja kemiallisesti tarkkaan määritellyt aineet, joilla on samanlainen vaikutus: A-vit. 26 000 IU, vit. D3 1 800 IU, vit. E 110 mg, vit. C 250 mg, beetakaroteenia 145 mg. Hienomaisten yhdisteiden E1 (Fe) 39,5 mg, E6 (Zn) 11,7 mg, E5 (Mn) 8,5 mg, E4 (Cu) 1,9 mg, E2 (I) 0,23 mg, E8 (Se) 0,23 mg, E7 ) 0,05 mg. Lesitiiniä. Väriaineet: astaksantiini 56 mg. Antioksidantteja. Analyyttiset ainesosat: raakaproteiini 48,0%,

Fisutar kommentoi

  • Perusraksua, jota useimmat kalat syövät mielellään
  • raemaista, ehkä hieman suurempaa raksua, kun Tetran granulaatit (Tetra Min Granules)

Saatat myös pitää...