Tropical Discus Gran Wild 250 ml

7,65  sis. alv.

Tropical Discus gran wild on hitaasti uppoavia rakeita, johon on lisätty leviä, krilliä ja hedelmiä. Tarkoitettu luonnonvaraisten kiekkojen ja muiden vaativien luonnonvaraisten kalalajien päivittäiseen ruokintaan.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): I157.0432-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Rakeet pehmenevät nopeasti vedessä, ja villit kalat ottavat ne innokkaasti vastaan. Ne sisältävät seuraavat levät: spirulina (Arthrospira platensis), chlorella (Chlorella vulgaris) ja Ascophyllum nodosum ja Laminaria digitata, joita kutsutaan merileväleviksi. Tyydyttymättömät rasvahapot, proteiini (runsaasti välttämättömiä aminohappoja) ja vitamiinit spirulinasta ja klorellasta sekä merilevälevien makroravinteet ja hivenaineet (mukaan lukien jodi, kromi, seleeni ja rauta) varmistavat kalojen erinomaisen kunnon, voimakkaan kasvun ja elinvoiman. Suuri osa kasviperäisiä ainesosia, mukaan lukien levät ja hedelmät, muistuttaa villin kiekon ruokavaliota. Säännöllisesti ruokkimalla trooppista DISCUS GRAN WILDillä kalojasi, saat niille suuriannoksisen klorofylli-vihreän pigmentin, joka tulee clorellasta ja spiruliinasta, jotka ovat runsas klorofyllilähde. Klorofylli estää ei-toivottujen bakteerien kehitystä ruuansulatuksessa, estäen infektiot ja lisää yhdessä zeoliitin kanssa toksiinien vapautumista kalojen ruumista. Valkosipulin ja spirulinan aktiiviset aineet parantavat immuunijärjestelmää auttaen kaloja torjumaan taudinaiheuttajia. Karenoidit, muun muassa krillistä ja punaisesta paprikasta, ja astaksantiinin lisäys pitävät kalojen luonnollista väriä ja estävät haalistumista. Vahvistavien ominaisuuksiensa vuoksi tätä ruokaa suositellaan karanteeniin tai toipumassa olevien kalojen ja uusien elinolosuhteisiin tottuvien uusien kalojen ruokintaan. Ruokinta: useita kertoja päivässä pienillä annoksilla.

Ainesosat: kala- ja kalajohdannaiset, nilviäiset ja äyriäiset (mukaan lukien krilijauho 4%), levät 12%, kasviperäiset johdannaiset (mukaan lukien valkosipuli 5%), viljat, kasviproteiiniuutteet, vihannekset (mukaan lukien punapippurikaste 0,2%), hedelmät , hiivat, öljyt ja rasvat, mineraalit (mukaan lukien zeoliitti 1%).

Lisäaineet (kg): Vitamiinit, pro-vitamiinit ja kemiallisesti määritellyt aineet, joilla on samanlainen vaikutus: A-vit. 31 500 IU, vit. D3 1 850 IU, vit. E 120 mg, vit. C 460 mg. Hivenaineiden yhdisteet: E1 (Fe) 40,5 mg, E6 (Zn) 11,2 mg, E5 (Mn) 8,4 mg, E4 (Cu) 2,0 mg, E2 (I) 0,24 mg, E8 (Se) 0,24 mg, E7 (Mo ) 0,06 mg. Lesitiiniä. Väriaineet: astaksantiini 60 mg. Antioksidantteja. Analyyttiset aineosat: raa’at proteiinit 48,0%, raa’at öljyt ja rasvat 8,0%, raa’at kuidut 3,0%, kosteus 8,0%.

Saatat myös pitää...