Tropical Mikro-vit Basic 50 ml

4,60  sis. alv.

Tropical Mikro-vit Basic on pölymäinen poikasruoka, joka sisältää kasvi- ja eläinperäistä ainesta.

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): I157.3750 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Mikro-vit Basic on perusruoka kalanpoikasille. Monia ainesosia sisältävä ruoka valmistetaan niin, että pieni kala voi syödä sitä. Runsaasti kasviperäisiä ja eläinperäisiä ainesosia, mukaan lukien spirulina, krilli ja kalmari takaa ravintorikkaan koostumuksen, joka täyttävää kaikki nuorten kalanpoikasten pitkäaikaiset ravintotarpeet. Optimaalisesti tasapainotetut vitamiinit ja hivenaineet varmistavat poikasten asianmukainen kasvun ja kehittyminen estäen kaikki peruuttamattomat vahingot, joita mahdollisesti aiheutuu näiden aineiden pulasta. Suosittelemme monipuolisen ruokavaliota. Ruokinta tulisi aloittaa sen jälkeen kun ruskuaispussi katoaa. Ruoki vähän ja usein. Poista ruoantähteet päivittän. Myös kotilot voivat auttaa ruokajämien puhdistuksessa.

Kokeile myös: Mikrovit Hi-Protein

Täysravinto/täydellinen ravinto.

Ainesosat:

kala ja kala johdannaiset, vilja, kasvi- proteiini-uutteet, nilviäiset ja äyriäiset (krilli ateria min. 1%, mustekala aterian min. 1%), kasviperäiset, levät (Spirulina platensis min. 0,5%), hiivat, öljyt ja rasvat, mineraalit (mukaan lukien zeoliitti 1%). Lisäaineet (kg): vitamiinit, pro-vitamiinit ja kemiallisesti tarkkaan määritellyt aineet, joilla on samanlainen vaikutus: A-vit. 38 900 IU, vit. D3 2 100 IU, vit. E 130 mg, vit. C 580 mg. Hivenaineiden: E1 (Fe) 40,5 mg, E6 (Zn) 11,2 mg, E5 (Mn) 8,4 mg, E4 (Cu) 2,0 mg, E2 (I) 0,24 mg, E8 (Se) 0,24 mg, E7 (Mo ) 0,05 mg. Lesitiiniä. Väriaineita. Antioksidantteja. Analyyttiset ainesosat: raakaproteiini 48,0%, raa’at öljyt ja rasvat 8,0%, raa’at kuidut 3,5%, kosteus 6,0%.

Fisutar kommentoi

  • hyvin maittava ruoka – kaikki kalanpoikaset syövät innolla
  • jää joksikin aika pinnalle, mutta lopulta vajoaa pohjalle
  • hyvin pölymäistä, mutta kookkammat kalanpoikaset (minulla haarniskamonnit n. 5 cm) intona käyvät monnisten kanssa ensin pinnalta ja sitten pohjalta

Saatat myös pitää...