Tropical Pleco’s tablets 250 ml

18,50  sis. alv.

Tropical Pleco’s tabletit ovat spirulinapitoinen, jossa on mukana tammipuuta. Ne ovat suuria 25 mm: n halkaisijaltaan olevia kasvipitoisia uppoavaa tablettia, jotka on tarkoitettu erityisesti suurille Loricariidae-kaloille, kuten Hypostomus plecostomus, Glyptoperichthys gibbiceps tai pienemmillekin kasvissyöjäplekoille.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): AQTR20774 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tabletit sisältävät 36% spirulinaa, joka tarjoaa helposti sulavaa proteiinia, luonnollisia karotenoideja ja kalojen immuunijärjestelmää stimuloivia aktiivisia aineita. Tammipuun lisääminen helpottaa ruoansulatusta ja takaa erinomaisen kunnon Panaque-, Panaqolus- ja Peckoltia-kaloissa, joista tammi on korvaamaton ruokavalio. Pleco’s tabletit ovat suositeltavaa myös leväpitoiseksi ravinnoksi Loricariidae-lajien poikasille.

Ruokinta: Riippuen kalojen koosta ja lukumäärästä, tiputa yksi tai useampi tabletti akvaarioon. Älä yliruoki.
Pakkauksessa noin 48 pohjatablettia, halkaisija 25mm eli jumbokoko
Valmistusaineet:  Ainekset: levät (mukaan lukien Spirulina platensis vähintään 36%), kalat ja kalajäämät, viljat, kasviproteiiniuutteet, nilviäiset ja äyriäiset, liha ja eläinjohdannaiset, hiivat, kasviperäiset johdannaiset (mukaan lukien tammijauho vähintään 1,0% ja maitojohdannaiset, öljyt ja rasvat, mineraalit. Lisäaineet: vitamiinit, pro-vitamiinit ja kemiallisesti hyvin määritellyt aineet, joilla on samanlainen vaikutus: vit. A 20 800 IU / kg, vit. D3 1 140 IU / kg, vit. E 70 mg / kg, vit. C 290 mg / kg. Hienomainen aineyhdisteet: E1 rautaa 23,6 mg / kg, E6 sinkki 6,4 mg / kg, E5 mangaani 4,6 mg / kg, E4 kupari 1,0 mg / kg, E2 jodi 0,14 mg / kg, E8 seleeni 0,14 mg / kg, E7 molybdeeni 0,03 mg / kg. Lesitiiniä. Väriaineita. Antioksidantteja.
Analyyttiset ainesosat: raakavalkuainen 43,0%, raa’at öljyt ja rasvat 5,0%, raa’at kuidut 3,5%
Suojattava kosteudelta!
Fisutar kommentoi
  • tässä tuotteessa on oikeasti runsaasti spirulinaa!