Tropical Super spirulina forte granulat 550 g (foliopussi)

23,99  sis. alv.

Spirulina super forte granulat on hyvin spirulinapitoista (36%) hitaasti uppoavaa raemaesta ruokaa. Todella laadukas ja maittava ruoka. Huomaa huikea spiruliinapitoisuus, joka lyö laudalta lähes kaikki kilpailevat tuotteet! Ideaali ruoka erityisesti kaloille, joiden ruokavalio on kasvispainotteinen ja erityisesti levänsyöjäkaloille.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): AN020122 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pakkaus on ilmatiiviissä laadukkaassa foliopussissa. Todella hyvin pakattuna. Foliopussi on ensin saksittava auki, mutta toimii hyvin minigripsulkusysteemillä. (noin 16 x 25 cm pussi sisämitoiltaan) 

SUPER SPIRULINA FORTE GRANULAT ovat kasvispitoisia pieniä rakeita, joissa on runsaasti spirulinaa (36%). Rakeet uppoavat hiljalleen pohjakalojen syötäväksi. Tarkoitettu nuorille levää syöville kaloille sekä muille levänsyöjille, myös afrikkalaisille kirjoahvenille sekä merikaloille, jonka ruokavalio vaatii huomattavan osan kasvipitoista ravintoa.

Super Spirulina Forte edistää kalojen aineenvaihduntaa ja vahvistaa niiden immuunijärjestelmää. Se on erityisen tärkeää monille kirjoahvenille (kuten esim. Tropheus-suvun kaloille). Spirulina sisältää luonnon karotenoideja, jotka lisäävät kalojen väriä. Lisäksi Spirulina Super Forte sisältää korkealaatusia luonnon proteiineja, aminohappoja, tyydyttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja monipuolisena helposti sulava yhdisteenä. Näin se edistää kalojen terveyttä, elinvoimaisuutta ja kasvua.

Tämä ruoka on saatavana myös eri muodoissa: Super Spirulina Forte, Super Spirulina Forte Granulat, Super Spirulina Forte Micro Granulat, Super Spirulina Forte Chips, Super Spirulina Forte Mini Sticks, Super Spirulina Forte -tabletit.

Runsas spiruliinapitoisuus (36%)

 • stimuloi immuunijärjestelmää
 • helpottaa ruoansulatusta
 • tyydyttymättömien rasvahappojen lähde
 • helposti imeytyvä proteiini, runsaasti välttämättömiä aminohappoja sekä vitamiineja ja hivenaineita
 • takaavat erinomaisen kunnon, voimakas kasvun ja elinvoimaisuuden
 • karotenoidit, mukaan lukien beetakaroteeni, takaavat erinomaisen värityksen, kun ruokaa käytetään säännöllisesti
Ruokinta: Päivittäin useina, nopeasti syötävinä pieninä annoksina. On suositeltavaa vaihdella ruokavaliota muiden Tropical- sarjan tuotteilla. Säännöllinen ruokinta lisää kalojen aktiviteettiä ja värikylläisyyttä.

Akvaariokalojen täysravinto

Valmistusaineet: merilevä (ml. Spirulina platensis min 36.0%), kalat ja kalatuotteet, viljat, kasvivalkuaistiivisteet, nilviäiset ja äyriäiset, hiivat, kasviperäiset tuotteet, rasvat ja öljyt, kivennäisaineet. Lisäaineet: vitam A 38 200 IU/kg, vitam D3 2 000 IU/kg, vitam E 132 mg/kg, vitam C 540 mg/kg, lesitiini, EU:n sallimia väri- ja hapettumisen-estoaineita.Hivenaineet (mg/kg): E1 rauta 42,0, E6 sinkki 11,5, E5 mangaani 9,0, E4 kupari 2,1, E2 jodi 0,26, E8 seleeni 0,26, E7 molybdeeni 0,06.

Ravintosisältö: raakavalkuaista 48.0%, raakarasvoja 6.0%, raakakuitua 3.8%, vettä 10.0%.
Suojattava kosteudelta

Fisutar kommentoi

 • vertaansa vailla oleva spiruliinapitoisuus ==> harva tuote yltää samaan
 • todella maittava
 • myös malawistien keskuudessa suosittu
 • pikku rakeita, jotka uppoavat hiljalleen
 • partamonnien suurin herkku, myös plekot syövät tätä todella mielellään
 • astetta suurempi raekoko kuin minigranulaatin (jonkun verran isompi kuin Tetran minigranulaatin raekoko, selkeästi jo murumainen rakenne)