Tropical Supervit Flake

6,95 14,95  sis. alv.

Supervit Flake on korkealaatuinen, täysipainoinen, hiutaleinen yleisruoka, joka on suunniteltu päivittäiseen akvaariokalojen ruokintaan. Se on sekoitus kahdeksasta ravitsevasta raaka-aineiltaan erilaisesta hiutaleesta täyttämään akvaariossa pidettyjen ja viljeltyjen eri kalalajien erilaiset ravinnolliset vaatimukset.

Tuotetunnus (SKU): AQTR77105 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Supervit Basic Flake on valmistettu valikoiduista luonnon aineksista, sisältäen vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Se on biologisesti tasapainotettu resepti perus- ja lisäravintoaineita, sisältäen aminohapot, jotka varmistavat terveen ja asiamukaisen kalan kasvun, kohdentaen niiden energia vaatimukset ja tarjoten niille päivittäisen annoksen korvaamattomia vitamiineja ja mineraaleja.
Tämä ruoka sisältää kalojen luonnollista immuunijärjestelmää stimuloivaa Beta-1,3/1,6-Gluncan:ia ja stabiloitua C-vitamiinia, suojaten kaloja infektioilta. Selluloosa ja kitiini edistävät ruuansulatusta ja ehkäisevät ummetusta. Karoteenit vahvistavat värejä ja lesitiini lisää elinvoimaa ja kohottaa kutuvalmiutta. Kalat voivat syödä nämä poikkeuksellisen maistuvat hiutaleet veden pinnalta, keskikerroksista tai akvaarion pohjalta.
Ruokinta: Säännöllisesti, useina pieninä, nopeasti syötävinä annoksina päivässä. Ei samenna vettä.
Akvaariokalojen täysravinto
Valmistusaineet: kalat ja kalatuotteet, viljat, kasvivalkuaistiivisteet, nilviäiset ja äyriäiset (mukaan lukien krillijauho min 1%, mustekalajauho min 1%), liha ja eläinperäiset tuotteet, kasviperäiset tuotteet, merilevä (mukaan lukien Spirulina platensis min0,5%) hiivat, rasvat ja öljyt, kivennäisaineet.
Lisäaineet: vitamiini A 38 900 IU/kg, vitamiini D3 2 100 IU/kg, vitamiini E 130mg/kg, vitamiini C 580 mg/kg, lesitiini. Sisältää EU:n sallimia väri- ja hapettumisenestoaineita.
Ravintosisältö: raakavalkuaista 48.0%, raakarasvoja 8.0%, raakakuitua 3.5%, vettä 6.0%.
Suojattava kosteudelta.

Lisätiedot

Koko

250 ml (+ 20 % ILMAISEKSI), 500 ml, 1000 ml