Ale!

Tropical Vitality&Colour Flakes

6,95 14,25  sis. alv.

Vitality&Colour Flakes on täysipainoinen, erittäin ravitseva, värejä lisäävä hiutaleruoka kaikille akvaariokaloille. Kuitenkin päivittäiseen ruokintaan vain kaikki- ja lihansyöjille.

Tuotetunnus (SKU): AQTR77146-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

VITALITY & COLOR hiutaleet

 • korkeaproteiinisia elintarvikkeita
  • päivittäiseen ruokintaan kaikkiruokaisille- ja lihansyöjäkaloille
   • muista, että myös näiden ruokavalio on oltava monipuolinen, ja sisällytettävä kuituja ja kitiiniä, jotta ruoansulatus pysyy kunnossa (eli ruoki monipuolisesti)
 • elinvoimaisuus ja värejä parantavat ominaisuudet
 • suositellaan erityisesti kalan kudetusta ja kalanpoikasten kasvatusta varten sen korkean proteiinipitoisuuden, E-vitamiinin ja munankeltuaisen lesitiinin vuoksi.
 • Luonnollinen astaksantiini parantaa värjäytymistä ja helpottaa monia fysiologisia prosesseja, myös lisääntymistä. Se myös suojaa soluja vapailta radikaaleilta. Jotta kalat voisivat paremmin hyödyntää elintarvikkeissa tarjottavia rasvoja
 • VITALITY & COLOR on rikastettu L-karnitiinilla, mikä helpottaa rasvan aineenvaihduntaa

Lesitiini ja E-vitamiini pitoisuuksiensa vuoksi ruoka stimuloi kutuhalukuutta ja aktiivisuutta. Valikoidut luonnon eläin- ja kasvisproteiinit ja rasvat ovat ylläpitävät hyvää aineenvaihduntaa. Arvokas L-carnitiini lisää rasvojen palamisprosessia. Ruokaan on lisätty myös aminohappoja, mineraaleja ja hivenaineita. Samalla korkea karoteenipitoisuus (mm. astaksantiini) aktivoi ihon pigmenttisolukkoa lisäten kalojen värikylläisyyttä. Säännöllinen ruokinta Vitality&Color-hiutaleilla stimuloi kalojen elinvoimaisuutta, kehitystä, kutuhalukkuutta ja värikkyyttä.

Ruokinta: Päivittäin useina pieninä annoksina, jotka kalat voivat syödä 2-3 minuutissa. Älä yliruoki!

Valmistusaineet: Kalat ja kalatuotteet,viljat, muna ja munavalmisteet, kasvivalkuaistiivisteet, nilviäiset ja äyriäiset, (mm. krilli jauho min.1,5%), liha sekä eläin- ja kasviperäiset tuotteet, hiivat, merilevä (mm. Spirulina platensis min 1%), rasvat, öljyt, kivennäisaineet.

Lisäaineet: A-vitam 42 500IU/kg, D3-vitam 2650 IU/kg, E-vitam 180 mg/kg, C-vitam 320mg/kg, betakaroteeni 145 mg/kg, L-carnitiini 265 mg/kg, lecitiini, väriaine astaxanthin 80 mg/kg, antoksidantteja.

Hivenaineet (mg/kg): E1 rauta 40,0, E6 sinkki 11,2, E5 mangaani 8,4, E4 kupari 2,0, E2 jodi 0,25, E8 seleeni 0,24, E7 molybdeeni 0,06, E3 koboltti 0,01.

Ravintosisältö: Raakavalkuainen 49.0%, raakarasva 8.5%, kasvikuitu 3.0%, vesi 6.0%.

Suojattava kosteudelta

Fisutar kommentoi

 • kasvinsyöjien kanssa olisin varovainen tämän tuotteen kanssa
 • kaikki- ja lihansyöjille antaisin lisäksi muuta ruokaa, vaikka päivittäin antaisin tätä ruokaa (riittävä kuitujen saanti taattava sekä monipuolisuus)

Lisätiedot

Koko

250 ml, 1000 ml