Tunze paineenalennin (7077/3)

96,60  sis. alv.

Tunze paineenalennin hiilidioksidipulloon on tarkkuuslaite, jossa on hienosäätö tavallisille CO2-sylintereille, kierre Saksan standardin DIN 477 mukaisesti. Asennetaan ilman työkaluja; tarkka säätö; kaksi painemittaria; paineenrajoitusventtiili. Sopii suomalaisiin hiilidioksidipulloihin.  Valmistettu Saksassa.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): T7077 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Asennus (kts. tuotekuvat)

Paineenalennin täytyy asentaa pystyasentoon suhteessa hiilidioksidipulloon. Ennen kuin yhdistät paineenalentimen täyteen hiilidioksidisäiliöön, käytä paineensäädintä (K) sulkeaksesi sulkeaksesi syöttöventtiilin (työnnä K-ruuvi ulos, P-mittarin paine = 0).

Käytä liitosmutteria (S) kiinnittääksesi paineenaelntimen hiilidioksidipulloon. Tarkista, että tiiviste on kuiva ja vahingoittumaton. Seuraavana päivänä tarkista liitosmutteri (S) ja säädä kiinnitys tarvittaessa uudelleen.

Käytä hienosäätöventtiiliä (L) kiinnittäessäsi hiilidioksidiletku (kaasun ulostulo O) yksikköön.

P-mittari: syöttöpaine

M-mittari_ pullon paine

Säätö

Käytä paineensäätöruuvia (K) asettaaksesi syöttöpaine 0,5 bariin. Ruuvi sisäänpäin ==> syöttöpaine kasvaa ulostulossa (O), ruuvi ulos päin ===> ulostulon paine vähenee. Turvallisuussyistä, paineensäätöruuvi säätää maksimiin 2 baaria ulostulopaineen. Ainostaan vikatilanteissa tai turvaventtiilillä (R) saadaan painetta automaattisti nostettua 3,3 bariin.

Riippuen lämpötilasta, täyden pullon paine on normaalisti noin 50 baria.

Tarkista hiilidioksidin syöttö akvaariossa ja säädä tarvittaessa hienosäätöruuvilla (L).

Ylläpito ja huolto

Varmista, että liitokset ovat tiukat ja vettä ei ole päässyt venttiileihin ja säätöruuveihin. Tarkista tiiviste (S) jokaisella kerralla kun vaihdat/täytät pullon. Vaihda tiiviste, jos se on vaurioitunut.

2 vuoden takuu.