Waterlife Octozin 80 tablettia

26,90  sis. alv.

Octozin on akvaariokalojen unitaudin, reikätaudin, malawipöhön, valkopilkkutaudin, brooklynella hostilis -tartunnan, ripsi- ja siimaeliötartuntojen (spironucleus, cryptobia, bodomonas, trypanoplasma ja trypanonosoma) sekä meriveden pilkkutaudin hoitoon.  EI TEHOA MAKEAN VEDEN VALKOPILKKUTAUTIIN!

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): AQ1690 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Ei vahingoita kaloja, kasveja eikä suodattimia. Sopii käytettäväksi merivesi-, trooppisissa makeavesi- ja kylmävesiakvaarioissa.

Huom: Liuota tabletit veteen ennen akvaarioon laittoa. Käytön aikana saattaa esiintyä lievää vaahtoamista. Tämä on harmitonta ja häviää pian. OCTOZIN on hitaasti hajoava, joten puolet vedestä kannattaa vaihtaa 8. päivänä.

Käyttöohjeet: Kytke UV-sterilisaattorit, otsonaattorit ja vaahdottajat pois päältä, biofiltteri saa olla päällä. Poista aktiivihiili- ja zeoliittisuodattimet. Akvaarion tilavuus litroina lasketaan seuraavasti: [P x L x S cm ] / 1000. Ota huomioon hiekan, soran ja kivien syrjäyttämä vesitilavuus.

Annostus: 1 tabletti / 22,5 litraa. Lääkitse 1., 2., ja 3. päivänä. Meriveden pilkkutautia hoidettaessa veden ominaispaino pitää laskea arvoon 0.017  2 – 3 viikon ajaksi.

Odota 48 tuntia ennen kuin vaihdat muihin kalatautien hoitoaineisiin.

Vaikuttava aine: Dimetridatsoli 0,085 g/g

80 tbl: 3 päivän hoitokuuri riittää 600 litraan

Valmistaja Waterlife

(Tuotekuvassa hieman eri pakkaus, mutta sama tuote)

Saatat myös pitää...