Waterlife Sterazin 250 ml (Gill & body flukes)

20,80  sis. alv.

Sterazin on tarkoitettu akvaariokalojen kidus-, iho- ja sisäloistartuntojen hoitoon.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): AQ233 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Sterazin on tarkoitettu akvaariokalojen kidus-, iho- ja sisäloistartuntojen hoitoon. Loistartunnan saaneet kalat syöksyilevät akvaariossa ja hankaavat itseään esineisiin – yleensä ilman muita silmin nähtäviä oireita. Aine ei vahingoita kaloja, kasveja eikä suodattimia. Merivesi-, trooppisiin makeavesi- ja kylmävesiakvaarioihin.

Huom: Älä käytä Sterazinia, jos akvaariossa on äyriäisiä, piikkinahkaisia, rauskuja, merivesihaita, piraijoita, sampia, sterlettejä tai näiden sukulaislajeja. Käytä silloin Waterlife Paragonia.

Käyttöohjeet: Sulje korkki ja ravista. Kytke UV-sterilisaattorit ja otsonaattorit pois päältä. Poista aktiivihiili- ja zeoliittisuodattimet. Akvaarion tilavuus litroina lasketaan seuraavasti: [P x L x S cm ] / 1000. Ota huomioon hiekan, soran ja kivien syrjäyttämä vesitilavuus.
Annostelu: 1 ml 10 litraan. Pienemmissä akvaarioissa 1 tippa vesilitraa kohti. Lääkitse 1., 3., 6., 8. ja 10. päivänä.

250ml: 5 päivän kuuri riittää 500 litraan

Vaikuttavat aineet: Acriflaviini 340 mg/l, malakiittivihreä 545 mg/l, Piperazine sitraatti 2040 mg/l, sisältää formaldehydiä

Voi aiheuttaa syöpää, pidä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Älä anna ihosi tai silmiesi koskettaa tuotetta. Huuhtele kädet tuotteen käsittelyn jälkeen.

Avattuna säilyy vuoden.