Tietoa yrityksestä

Fisutar on 2017 perustettu pienimuotoinen akvaariotuotteiden verkkokauppa pääkaupunkiseudulla, joka palvelee makean veden akvaarioasioissa asiantuntemuksella. Erikoisvahvuuksiin kuuluvat erityisesti tietämys kalataudeista ja niiden hoidosta. Asiaa on auttanut oma laaja akvaarioharrastus, joka auttaa ymmärtämään myös muiden akvaarioharrastajien ongelmia ja tarpeita ja löytämään niihin parhaan mahdollisen ratkaisun kustannustehokkaasti.

Fisutar palvelee pääasiassa verkkokauppana, mutta tavaran voi noutaa ennakkoon sopiessa. Hätätapauksia (kuten nitriittipiikkiä, kalatauteja ja muita katastrofeja varten) on melkoinen arsenaali tarvikkeita ja tietämystäkin, joten tarkoitus on melko joustavasti palvella hätätapausten varalta. Etukäteen toki pitää ottaa yhteyttä sähköpostitse tai Facebookin välityksellä.

Palveluihin kuuluvat myös mikroskooppitutkimukset, jotka antavat erinomaista informaatiota kalojen sairastuessa. Näin vältytään väärältä diagnoosilta ja vääriltä itsehoitotuotteilta. Mikroskopointi pitää sopia etukäteen ja kalan pitää olla elävä (kuolemassa) tai aivan juuri kuollut, että loiset löytyvät helposti kalasta.

Tuotevalikoima keskittyy nyt aluksi rescue-tavaraan ja itsehoitotuotteisiin, mutta laajenee koko ajan. Tavoite on myös pitää kilpailukykyiset hinnat.

Liikemme noudattaa eettistä toimintaa ja toimimme aina kalojen parhaaksi.